...

Three Corners Equinox Beach Resort

Three Corners Equinox Beach Resort in Marsa Alam is een gezellig hotel en onderdeel van de Belgische Three Corners keten. Het ligt aan een prachtige baai met een bijna eindeloos privé strand – zie jij jezelf al relaxen met een ijskoud pina colada cocktail van de beachbar? Wij wel! Het goudkleurige zand loopt geleidelijk af in de zee (fijn voor kids) en als je houdt van snorkelen of duiken, dan zit je hier helemaal goed. Via een houten steiger stap je zo een onderwaterwereld in vol kleurrijke koralen en vissen die zo uit een sprookje lijken te komen…. Wauw, dit belooft wat te worden!

Three Corners Equinox Beach Resort

Positief beoordeeld door:

Ben je niet zo’n strandliefhebber? Geen zorgen, het Three Corners Equinox Beach Resort heeft ook twee heerlijke zwembaden waar je lekker kunt afkoelen. Voor de actievelingen zijn er ook genoeg sporten te doen, van waterpolo tot volleybal. En de kinderen? Die vermaken zich prima in de Trixie Kids Club. Wat eten betreft zit je hier helemaal goed want je hebt een verscheidenheid aan keuzes: van uitgebreide buffetten met elke dag een ander thema tot het Italiaanse restaurant waar je de lekkerste pizza’s en pasta’s kunt bestellen. Daarnaast zijn er vier bars, van een beachbar tot een poolbar: de keuze is reuze!

En dan is er nog Herma, de Nederlandstalige gastvrouw die altijd even vriendelijk is. Ze is er om te helpen als je iets nodig hebt of gewoon voor een gezellig praatje. Echt een topper en altijd gezellig! Kom jij speciaal naar Marsa Alam om te duiken? Dan hebben we goed nieuws: De duikbasis is fantastisch, met dagelijkse trips en een superteam dat je begeleidt. Elphinstone, een van de mooiste duikspots van de regio, ligt vlakbij… handig! Ben je al overtuigd van dit uitstekend beoordeelde resort in Marsa Alam? Vergelijk dan de prijzen, deals en beschikbaarheid van de meest voordelige aanbieders hieronder!

Lees meer

Voordelig Three Corners Equinox Beach Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Misschien ook wel leuk

Boek Three Corners Equinox Beach Resort voordelig via: