...

Gemma Resort

Bij het 5-sterren resort Gemma plof je neer op een ligbedje bij een van de zeven zwembaden of op het privéstrand, terwijl de kids zich prima vermaken in het kinderbad of de miniclub. En met drie restaurants, waar je kunt genieten van zowel buffet als à-la-carte gerechten, kom je zeker niks tekort. Proost op de vakantie bij een van de vijf bars, waaronder de gezellige pool- en strandbar… dit wordt een top vakantie!

Gemma Resort

Positief beoordeeld door:

Ben je in voor wat actie? Doe dan mee met een potje beachvolleybal, waterpolo of een aerobicsles… Toch liever het iets rustiger aan doen? Dat kan natuurlijk ook! Bezoek het spacentrum voor een ontspannende massage of chill in de whirlpool. Daarnaast zorgt het animatieteam elke dag voor leuke activiteiten zoals shows, karaoke en dansavonden. Uiteraard worden de kids niet vergeten met verschillende kinderbaden, speeltuinen en een miniclub.

En na een dag vol plezier schuif je aan voor een diner in het buffetrestaurant of ga je voor een à-la-cartemaaltijd. De keuze is aan jou! Met een ligging aan een prachtige lagune en slechts 95 km van de luchthaven van Marsa Alam, heeft het Gemma Resort alles in huis voor een luxe all inclusive vakantie aan de Rode Zee. Of je nu lekker wilt duiken bij het PADI-gecertificeerde duikcentrum of gewoon wilt genieten van de zonsondergang met een drankje in de hand – bij Gemma Resort zit je zeker goed!

Lees meer

Voordelig Gemma Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Vakanties.nl

Misschien ook wel leuk

Boek Gemma Resort voordelig via: