...

Bliss Nada Beach Resort

Direct aan het strand van Marsa Alam ligt het gezellige 4-sterren Bliss Nada Beach Resort. Terwijl de kids zich uitleven in de speeltuin, de kidsclub of het kinderzwembad, kun jij lekker ontspannen bij de spa of languit op een ligbedje. En met drie zwembaden, waarvan één mét vijf toffe glijbanen, is waterpret hier gegarandeerd!

Bliss Nada Beach Resort

Positief beoordeeld door:

Zin in iets uitdagends? Duik dan eens de zee in met het snorkel- en duikcentrum. En natuurlijk is er ook een fitnessruimte, tennisbaan en zelfs een levensgroot schaakbord voor wie de hersenen wil kraken… cool! Ook op culinair gebied zit je hier goed. Het buffetrestaurant biedt genoeg keuze en voor als jij zin hebt in een Italiaans diner is er een à-la-carterestaurant. Voor een verkoelend drankje kun je terecht bij de strandbar, zwembadbar of de lobbybar. Kortom, je komt hier niets tekort!

Daarnaast zorgt het altijd vriendelijke personeel ervoor dat je je meteen thuis voelt en het animatieteam zet iedere dag weer een feestje neer met leuke shows en activiteiten. Dus, waar wacht je nog op? Boek Bliss Nada Beach Resort via de meest voordelige aanbieders hieronder!

Lees meer

Voordelig Bliss Nada Beach Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Vakanties.nl

Misschien ook wel leuk

Boek Bliss Nada Beach Resort voordelig via: