...

Marina Resort Port Ghalib

Marina Resort Port Ghalib is een prachtig 5-sterrenhotel gelegen aan de mondaine jachthaven van Port Ghalib vlakbij Marsa Alam. Het beschikt over het enige zandstrand in de omgeving, op slechts twee minuten lopen van het hotel. Kinderen vermaken zich hier in de kids club, het aqua park of op de waterglijbanen die geschikt zijn voor alle leeftijden. Terwijl tieners zullen zich helemaal thuis voelen in de grootste discotheek van de regio genaamd “The Red Club”… dat wordt dus polonaise lopen! Daarnaast biedt Marina Resort Port volop vermaak met live muziek en shows in de avond en wie zin heeft in een sportieve uitdaging kan terecht bij de fitnessruimte, tennisbaan of het multifunctionele sportveld… hier is echt genoeg te doen!

Marina Resort Port Ghalib

Positief beoordeeld door:

Marina Resort Port heeft drie zwembaden, waarvan twee verwarmbaar en een waterspeeltuin met glijbanen voor de kids. Voor volwassenen is er een wellnesscentrum met een sauna, Turks bad en hamam, waar je maximaal kunt genieten van massages en schoonheidsbehandelingen. Vergeet ook zeker niet een duik te nemen in de azuurblauwe zee bij het prachtige huisrif, waar je kunt snorkelen tussen kleurrijke vissen. Eten en drinken wordt uitstekend verzorgd met een uitgebreid buffet en twee à la carte restaurants die Arabische en Mediterrane gerechten serveren. Verspreid over het resort vind je vijf bars, waaronder een poolbar en een strandbar, hier kun je ‘gewoon’ de hele dag snacks en drankjes bestellen.

Wil je nog meer actie? Dan heb je altijd nog de mogelijkheid om te duiken bij de lokale duikschool. Wat het verblijf in Marina Resort Port Ghalib nog bijzonder voor jou gaat maken is de warme gastvrijheid van het personeel. Ze doen er alles aan om je verblijf onvergetelijk te maken, van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat met een glimlach. De schone kamers en het goed onderhouden terrein zorgen voor een zorgeloze vakantie… zo hebben wij het hier in ieder geval ervaren!

Lees meer

Voordelig Marina Resort Port Ghalib boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Misschien ook wel leuk

Boek Marina Resort Port Ghalib voordelig via: