...

SUNRISE Anjum Resort

Na een fijn ontvangst (inclusief lekkere chocolaatjes) konden we meteen naar onze kamers, die niet alleen brandschoon maar ook schitterend zijn ingericht. In totaal heeft SUNRISE Anjum Resort vijf zwembaden in de buitenruimte, waaronder een kinderbad en een zwembad speciaal voor volwassenen. Alle zwembaden zijn in de winter verwarmd, pluspunten dus! Ook voor het eten heb je keuze genoeg; je kunt genieten van internationale gerechten in het buffetrestaurant of à-la-carte dineren in een Italiaans of Aziatisch restaurant.

SUNRISE Anjum Resort

Positief beoordeeld door:

Tussendoor kun je terecht voor snacks in de bar “Indigo Terrace” en voor een verfrissend drankje heb je keuze uit zeven verschillende bars, waarvan één exclusief voor volwassenen – de zogeheten adults only bar. Er is ook een geweldige wellnessruimte, een fitnessstudio, een schoonheidssalon en een kidsclub/minidisco voor de kleintjes. En het animatieteam? Geweldig! Elke avond een show of activiteit en ze zijn ook overdag lekker aanwezig voor een gezellig praatje of spelletje. Daarnaast heeft SUNRISE Anjum Resort ook een privéstrand waar het alles behalve handdoekje leggen is.

We hebben onze vakantie zelfs verlengd omdat we nog lang niet naar huis wilden, dit Sunrise resort behoort zeker tot de beste van Marsa Alam. Oh en vergeet trouwens vooral niet een drankje te doen bij de rooftopbar, dat is echt een top afsluiter van je dag! Zie jij een vakantie in één van de best beoordeelde resorts van Marsa Alam wel zitten? Boek dan SUNRISE Anjum Resort via de meest voordelige aanbieders hieronder!

Lees meer

Voordelig SUNRISE Anjum Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Misschien ook wel leuk

Boek SUNRISE Anjum Resort voordelig via: