...

Pickalbatros Palace Port Ghalib

Pickalbatros Palace Port Ghalib in Marsa Alam is echt een top resort en als je de foto’s ziet, snap je meteen waarom! Het resort ligt vlak bij de haven van Port Ghalib en heeft een prachtig privéstrand met goudkleurig zand. Je duikt bijna vanaf je bed zo het water in, het huisrif hier is gewoon schitterend – vol kleurrijke vissen en soms zelfs zeekoeien! Kom je speciaal voor het duiken naar Marsa Alam? Dan hebben we goed nieuws; want Pickalbatros Palace Port heeft niet één, maar twee duikclubs. Ook heeft het resort een spectaculair aquapark met maar liefst 8 glijbanen!

Pickalbatros Palace Port Ghalib

Positief beoordeeld door:

En na al die actie kun je heerlijk tot rust komen in de luxe spa met sauna, stoombad en traditionele hamam. Met 16 behandelkamers kun je kiezen uit allerlei ontspannende behandelingen, zoals de Egyptian Olive Body Treatment, de Port Ghalib Massage of Cleopatra’s Signature gezichtsbehandeling. Ook is er een prachtige zoutwaterlagune in de weelderige tuin, waar je lekker kunt dobberen en er zijn genoeg sportmogelijkheden. Qua animatie zit je hier ook goed: van stretchen in de ochtend tot spectaculaire vuurshows in de avond. En het animatieteam, vooral Shiko en Maro, maakt het helemaal af met hun enthousiasme.

Alles is super professioneel en het personeel is ongelofelijk vriendelijk en behulpzaam… wij zijn hier twee keer verbleven en hebben geen slechte woorden voor dit top resort! En wat betreft eten en drinken? Er zijn twee toprestaurants: ‘The Olive’ voor internationale en mediterrane gerechten en Alfredo voor de lekkerste Italiaanse maaltijden. Voor drankjes kun je terecht bij vier bars, waaronder een zwembad- en strandbar met heerlijke snacks. Zie jij een verblijf in het resort met één van de mooiste huisriffen wel zitten? Vergelijk dan hieronder de prijzen, deals en de beschikbaarheid van Pickalbatros Palace Port Ghalib!

Lees meer

Voordelig Pickalbatros Palace Port Ghalib boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Misschien ook wel leuk

Boek Pickalbatros Palace Port Ghalib voordelig via: