...

Jaz Maraya Resort

Zie jij een vakantie op een privéstrand in de regio Marsa Alam wel zitten? Overweeg dan eens het Jaz Maraya Resort, een luxe 5-sterrenresort waar je heerlijk kunt genieten van de zon tijdens je vakantie in Egypte. Begin je dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet: denk aan vers fruit, omelet, yoghurt of lekkere knapperige broodjes. Daarna kun je een duik nemen in de helderblauwe zwembaden (die in de winter verwarmd zijn!) en je chillmomentje compleet maken met een drankje bij de zwembadbar. Relax op één van de vele ligbedden of geniet van het schitterende uitzicht over de oceaan. Klinkt niet verkeerd, toch?

Jaz Maraya Resort

Positief beoordeeld door:

Ook voor vermaak zit je hier goed! Breng een bezoek aan het Aqua Coraya Waterpark – een echte must voor jong en oud. Met grote zwembaden, waterattracties en kleurrijke glijbanen is het de perfecte plek voor wat actie. Blijf je liever op het resort? Geen probleem! De kids kunnen zich uitleven in de waterspeeltuin, de kidsclub of de speeltuin, terwijl jij een potje tennis speelt of meedoet aan aquagym. En als je van lekker eten houdt, word je hier ook verwend: van een uitgebreid buffet tot à-la-carte restaurants met lokale en internationale gerechten.

En als kers op de taart? Je wandelt zo het privéstrand op waar je overigens prachtig kunt snorkelen tussen de tropische vissen. Maar wat maakt de locatie van Jaz Maraya zo geliefd? Het resort ligt direct aan een privéstrand! En als je zin hebt om eropuit te gaan, ben je binnen 12 minuten in het gezellige stadje Port Ghalib. De luchthaven van Marsa Alam ligt ook op slechts 13 minuten rijden. Kortom: alle ingrediënten voor een topvakantie! Zien we je daar? Boek dan Jaz Maraya Resort!

Lees meer

Voordelig Jaz Maraya Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Misschien ook wel leuk

Boek Jaz Maraya Resort voordelig via: