...

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Met een verblijf in het luxe Hilton Marsa Alam Nubian Resort kom je echt helemaal niks tekort! Dit 5-sterrenresort van de beroemde Hilton-keten biedt je meerdere prachtige zwembaden, een scala aan bars, à-la-carterestaurants en verzorgde kamers in sfeervolle Nubische stijl. In het Hilton Marsa Alam Nubian Resort staat een all-inclusive beleving voor je klaar, met buffetmaaltijden voor ontbijt, lunch en diner in het ‘Marsa’ buffetrestaurant.

Hilton Marsa Alam Nubian Resort

Positief beoordeeld door:

Zin in iets anders? Dan kun je ook een keer per week aanschuiven in een van de à-la-carterestaurants, zoals ‘Noba Bar & Lounge’ voor Italiaanse lekkernijen of ‘Breezes’ voor heerlijke Oosterse gerechten – allemaal inbegrepen! Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld, relax aan het strand en sluit de dag af met een heerlijk diner in een van de geweldige restaurants! Voor de kids is er ook van alles te doen, van een leuke miniclub, minidisco en animatie onder leiding van Domi tot spetteren in de kinderbaden, terwijl jij lekker ontspant op je ligbedje – heerlijk toch?

Het personeel hier verdient trouwens ook een dikke pluim. Ze zijn professioneel en super vriendelijk, maar wat het extra bijzonder maakt is de persoonlijke touch. Carol, onze (en mogelijk ook jouw host), liep dagelijks langs het zwembad om te checken of alles naar wens was – dat maakt je verblijf net even wat fijner! En wat je overdag ook doet tijdens jouw verblijf in Hilton Marsa Alam Nubian Resort, zorg in ieder geval dat je het rif niet mist. Dit top resort boek je voordelig via de meest voordelige aanbieders hieronder!

Lees meer

Voordelig Hilton Marsa Alam Nubian Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Misschien ook wel leuk

Boek Hilton Marsa Alam Nubian Resort voordelig via: