...

Jaz Lamaya Resort

Voor een heerlijke dag op het privéstrand van Hotel Jaz Lamaya aan de Rode Zee in Marsa Alam, moet je hier zijn! Stel je voor: bijna direct naast je bed snorkelen bij het prachtige huisrif. Hoe gaaf is dat? Het personeel is super vriendelijk en altijd vrolijk en het eten… gewoonweg heerlijk! De sfeer is top en alles is lekker schoon. Begin je dag goed met verse koffie en een uitgebreid ontbijt in het beachrestaurant – een uitstekend vooruitzicht toch? Of je nu dol bent op zwemmen in het waterpark, zandkastelen bouwen op het strand of lekker wilt relaxen, hier kan het allemaal! En de kids? Die worden hier helemaal in de watten gelegd met een eigen animatieteam, miniclub en een toffe speeltuin. Dit is niet voor niets één van de beste familie resorts in Marsa Alam!

Jaz Lamaya Resort

Positief beoordeeld door:

En als je van actie houdt, dan is Jaz Lamaya Resort jouw plek! Talloze glijbanen, zwembaden en genoeg ligbedden om daarna even lekker bij te komen. Jaz Lamaya ademt gezelligheid en luxe; je voelt je meteen thuis. Geniet van heerlijke gerechten in een van de vier restaurants, pak een kop koffie in het café of haal een snelle snack bij de snackbar. Overal vind je bars waar je kunt genieten van je favoriete drankjes, van de lobby tot bij het zwembad en van Cuba Libres tot een lekker biertje!

Sportief aangelegd? Leef je uit met basketbal, tennis, fitness of een scala aan watersporten. En voor de muziek- en dansliefhebbers is er zelfs een disco. Jaz Lamaya Resort heeft het echt allemaal! Zin om de omgeving te verkennen? De promenade van Port Ghalib met bars en winkels ligt op slechts 15 minuten rijden. Kortom, je vakantie in Jaz Lamaya gaat je niet teleurstellen. Boek dit top hotel nu voordelig via de beste reisaanbieders hieronder!

Lees meer

Voordelig Jaz Lamaya Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Vakanties.nl

Misschien ook wel leuk

Boek Jaz Lamaya Resort voordelig via: