...

Three Corners Happy Life Beach Resort

Three Corners Happy Life Beach Resort in Marsa Alam is echt een topkeuze als je met de kids naar Egypte wil. Met 300 kamers, verdeeld over het hoofdgebouw en gezellige laagbouw, voelt het bijna aan als een knus dorpje. Maar wat écht iedereen ‘happy’ van wordt, is het waterpark. Hier kun je van drie gave glijbanen af racen of lekker relaxen op de ‘lazy river’. Voor de kids is er een waterspeelplein in piratenthema, gegarandeerd urenlang speelplezier!

Three Corners Happy Life Beach Resort

Positief beoordeeld door:

Verder heeft de ruime tuin van Three Corners Happy Life Beach Resort twee zwembaden (waarvan één verwarmd in de winter), een gezellige poolbar en zelfs een speciaal duikbad voor wie lessen wil volgen. De kinderen kunnen zich uitleven in de mini-club of op de speeltuin. En als je van duiken houdt, zit je helemaal goed! De duikspots zijn echt geweldig en snorkelen doe je gewoon vanaf de pier. Of je nu aan het strand of bij het zwembad ligt, er zijn altijd gratis ligbedden, parasols en handdoeken beschikbaar. Als je jezelf tijdens je vakantie wilt verwennen, kun je terecht in de fitness- en beautysalon.

En voor de kinderen is er Trixie’s Kids Club, waar ze de hele dag door leuke activiteiten kunnen doen, zoals spelletjes en toffe shows. Binnen is er een speelruimte vol speelgoed en buiten is er een schaduwrijke speeltuin. Het meertalige animatieteam zorgt ervoor dat niemand zich verveelt, met volop entertainment voor jong en oud. Dus of je nu zin hebt in avontuur, ontspanning of quality time met het gezin, bij Three Corners Happy Life Beach Resort kun je het allemaal vinden! Het meest voordelig reserveer je een pakketreis naar Three Corners Happy Life Beach via de aanbieders hieronder.

Lees meer

Voordelig Three Corners Happy Life Beach Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Vakanties.nl

Misschien ook wel leuk

Boek Three Corners Happy Life Beach Resort voordelig via: