...

Jaz Dar El Madina

Jaz Dar El Madina hoort zonder twijfel bij de top 3 beste hotels in Marsa Alam, dit hotel in Coraya Bay is wat kleiner dan de meeste in de buurt en dat maakt het juist zo’n heerlijke plek voor een ontspannen vakantie. Maar laat je niet misleiden door het formaat! Je vindt er maar liefst vier restaurants, verwarmde zwembaden, een enthousiast animatieteam én een prachtig strand dat langzaam afloopt. Op maar 300 meter afstand ligt een geweldig koraalrif, hier duik je zo de relatief ongerepte onderwaterwereld in, tussen de felgekleurde vissen: hoe gaaf is dat?

Jaz Dar El Madina

Positief beoordeeld door:

Jaz Dar El Madina heeft volop activiteiten voor sportievelingen en kinderen, waardoor het de ideale keuze is voor gezinnen. Extra leuk: als gast van het hotel krijg je toegang tot een waterpark om de hoek, vol gave glijbanen. En alsof dat nog niet genoeg is, kun je ook genieten van geweldige service en culinair genieten in een van de drie specialiteitenrestaurants. Klinkt als een perfecte all-inclusive vakantie in Egypte, toch? Dat dachten wij ook, maar we zijn er nog niet!

Met die heerlijke Egyptische temperaturen wil je natuurlijk ook lekker kunnen zwemmen, toch? Het resort heeft een prachtig buitenzwembad tussen de palmbomen, dat zelfs in de winter verwarmd is. Ligbedden, parasols en badhanddoeken zijn allemaal geregeld. Voor de kids is er een speciaal kinderbad en een miniclub (4-17 jaar) en ’s avonds kunnen ze zich helemaal uitleven in de minidisco. Als je van lekker eten houdt, zit je hier helemaal goed! Met vier restaurants, waaronder een buffetrestaurant met live cooking en drie à la carte restaurants (Italiaans, Oosters en Aziatisch), heb je genoeg keuze. Er zijn ook genoeg gezellige bars te vinden, zoals een strandbar, lobbybar en een poolbar. Nog niet overtuigd van Jaz Dar El Madina? Bekijk dan eens de duizenden positieve reviews en boek jouw vakantie voordelig via de onderstaande reisaanbieders!

Lees meer

Voordelig Jaz Dar El Madina boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Misschien ook wel leuk

Boek Jaz Dar El Madina voordelig via: