...

Iberotel Costa Mares

Iberotel Costa Mares in Marsa Alam is echt dé plek voor een luxe all-inclusive vakantie zonder zorgen. Dit gloednieuwe 5-sterrenhotel met verwarmde zwembaden ligt direct aan de prachtige baai van Marsa Mares. Snorkelen? Dat is hier echt next level! Zeekoeien, schildpadden, roggen, kleurrijke vissen… je kunt het zo gek niet bedenken, je ziet het gewoon bij het huisrif van het hotel! De sfeer is super relaxed en alles is tot in de puntjes verzorgd. Van de mooie tuinen tot het zwembad, het strand en het hotel zelf – alles is gewoon top onderhouden. En, ze doen er echt alles aan om jouw vakantie perfect te maken. Zelfs op het strand krijg je gewoon je drankje geserveerd… dat is toch super?

Iberotel Costa Mares

Positief beoordeeld door:

Iberotel Costa Mares is simpelweg een fantastisch hotel! Het eten is heerlijk en het animatieteam weet precies hoe ze je kunnen vermaken zonder opdringerig te zijn. Even helemaal ontspannen? Duik in een van de twee verwarmde zwembaden of zoek een plekje op het strand en ga snorkelen tussen de schildpadden. Ook voor de kids is er volop te doen: van een speeltuin en miniclub tot een kinderzwembad en minidisco – ze vervelen zich geen moment! Het animatieteam houdt de sfeer erin, dus er is altijd wel iets leuks te doen.

Proef de heerlijke gerechten van het buffet of geniet van een diner in het à-la-carterestaurant dat gespecialiseerd is in vis. En vergeet niet de bars, zowel binnen als buiten, waar je kunt genieten van een lekkere Cuba Libre of glaasje wijn. De kamers zijn ruim en comfortabel, met een goed werkende airco en een minibar die dagelijks wordt bijgevuld (alles inbegrepen!). Elke dag werd de kamer netjes schoongemaakt en de toiletartikelen werden ook steeds aangevuld. In onze ogen is Iberotel Costa Mares één van de beste hotels in Marsa Alam… zie je een verblijf hier wel zitten? Vergelijk dan de prijzen, deals en beschikbaarheid van de goedkoopste aanbieders hieronder!

Lees meer

Voordelig Iberotel Costa Mares boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Misschien ook wel leuk

Boek Iberotel Costa Mares voordelig via: