...

Casa Mare Resort

Zin in de ultieme zonvakantie in Egypte? In het 5-sterren Casa Mare Resort met zelfs een Nederlandse keuken in Marsa Alam zit je helemaal goed! Ontdek de kleurrijke onderwaterwereld van de Rode Zee, scheur van de glijbanen in het aquapark en chill op het zachte zandstrand. Of je nu van tennissen houdt, graag snorkelt, of gewoon lekker wilt relaxen: hier kan het allemaal! All Inclusive betekent dat je aan niks hoeft te denken en vooral gezinnen voelen zich hier helemaal thuis, met ruime familiekamers, 2 aparte kinderbaden, een miniclub en activiteiten voor jong en oud. En laten we niet vergeten: de topservice van het personeel, van de tuinman tot de vriendelijke medewerkers bij de receptie.

Casa Mare Resort

Positief beoordeeld door:

Durf jij van de snelste glijbanen in het waterpark van Casa Mare Resort? Van miniglijbanen tot een kronkelglijbaan, bandenglijbaan en zelfs een multi-slider waar je een race kunt houden met je vrienden of familie. Daarnaast kun je kiezen uit 4 zwembaden (waarvan er 2 verwarmd worden in de winter). En ja hoor, de ligbedden, parasols en handdoeken staan al voor je klaar aan het zwembad en op het strand. Als de zon ondergaat, schuif je aan voor een heerlijk diner in het buffetrestaurant of ga je voor een avondje Italiaans bij à la carte-restaurant La Taverna (waar je 1x per verblijf gratis kunt dineren).

Met de Egyptische hitte is het natuurlijk belangrijk om genoeg te drinken. Geen zorgen: er zijn maar liefst 5 bars, verspreid over de lobby, het zwembad, het strand en zelfs een VIP lounge! En als bonus? Dit resort draagt ook nog een eco-label, dus je geniet op een duurzame manier van je vakantie. Klinkt dit als jouw volgende bestemming? Vergelijk dan hieronder de prijzen, deals en beschikbaarheid van de meest voordelige aanbieders voor Casa Mare Resort!

Lees meer

Voordelig Casa Mare Resort boeken? Bekijk deals van de goedkoopste aanbieders!

D-Reizen

Meest voordelig!

Vakantiediscounter

Beste deals!

Prijsvrij

Geen boekingskosten

Misschien ook wel leuk

Boek Casa Mare Resort voordelig via: