...

Last minute Marsa Alam

Bekijk het last minute Marsa Alam all inclusive aanbod

Last minute Egypte Marsa Alam aanbod

Op zoek naar een last minute (all inclusive) vakantie naar Marsa Alam? Geen zorgen, die zijn er in overvloed! Een weekje lekker zonnen, relaxen met een goed boek en een frisse mojito in je hand – dat klinkt toch perfect? En de kids? Die vermaken zich prima, want de meeste hotels hebben speciale faciliteiten zoals waterparken, miniclubs, aparte kinderbaden en internationale animatieteams. Er zijn meer dan 50 geweldige resorts om uit te kiezen, al maakt dat het kiezen misschien niet makkelijker… Maar geen stress! We hebben handige filters toegevoegd om het je nét even makkelijker te maken om jouw perfecte ‘last minute Egypte Marsa Alam vakantie’ te vinden.

Een last minute vakantie naar Marsa Alam betekent volop keuze uit compleet verzorgde vakanties, van luxe resorts tot kindvriendelijke hotels met toffe aquaparken. Geen kids mee en op zoek naar wat rust? Dan is een adults-only hotel een goede optie! Je wilt een leuke plek om te verblijven, voor een mooie prijs, met een geschikte vertrekdatum en een goede vlucht. Onze vergelijkingstool onderaan de pagina helpt je een handje door direct de drie voordeligste reisaanbieders te tonen met een ruim aanbod aan last minute reizen. Succes!

38 last minutes gevonden

- Alle -
Verzorging
- Alle -
Type hotel
- Alle -
Beoordeling
- Alle -
Waterpret
- Alle -
Populaire filters

Last minute Marsa Alam boeken: waar moet jij op letten?

Heb je spontaan besloten om last minute naar Marsa Alam te gaan? Dan ben je vast op zoek naar de beste deals! Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te helpen de perfecte vakantie te vinden die helemaal aansluit bij jouw wensen. Of je nu op jacht bent naar de laagste prijs, een top accommodatie, een geschikte vertrekdatum of gewoon een relaxte vlucht. Er zijn genoeg reisaanbieders die last minute trips naar Marsa Alam aanbieden, zoals D-Reizen, Prijsvrij en TUI. En ohja, heeft ook een eigen internationale luchthaven en is dus zeer makkelijk bereikbaar vanuit Nederland, België en Duitsland.

Met zoveel keuze uit verschillende accommodaties is er altijd wel iets dat bij je past. En door slim te vergelijken kun je soms honderden euro’s besparen! Onze handige vergelijkingstool helpt je daarbij, door meteen de drie voordeligste aanbieders te tonen met een breed aanbod aan last minute al inclusivel vakanties naar Marsa Alam. Neem even de tijd om te ontdekken wat er allemaal te boeken valt. Vul in met hoeveel personen je reist en bekijk het volledige aanbod aan last minute vakanties. Goodluck!

Last minute Marsa Alam all inclusive

Denk je aan een last minute vakantie naar Marsa Alam all inclusive? Superleuk idee! Marsa Alam lijkt wel de koning van het all inclusive concept. De resorts zijn zo luxe en compleet dat je bijna niet kunt geloven hoe betaalbaar het is. Het enige wat je hoeft te doen, is je koffers pakken en jezelf lekker in de watten laten leggen. Denk aan 24/7 genieten van heerlijke drankjes en gerechten, allemaal inbegrepen in je vakantie. Van mojito’s aan het zwembad tot uitgebreide buffetten en à la carte diners, hier kom je echt niks tekort! En wat krijg je nog meer? Heel veel zon, eindeloze stranden, lekker eten en de beste all inclusive resorts. Extra leuk: zelfs in de winter kun je hier genieten van aangename temperaturen rond de 25 graden!

Waarom zou je nou voor all inclusive gaan? Nou, het is super populair en dat is niet voor niets. Alles is geregeld: van je overnachtingen tot je eten en soms zelfs leuke uitstapjes. Bij een last minute all inclusive vakantie in Marsa Alam is uiteraard al je eten inbegrepen, maar het is ook zeker de moeite waard om de lokale keuken te ontdekken. Probeer eens koshari, een heerlijke mix van rijst, pasta, linzen en tomatensaus of begin je dag met ful medames, een traditioneel bonen gerecht dat vaak als ontbijt wordt gegeten. En het mooiste? Egypte is een betaalbaar vakantieland, dus je kunt hier voor een prikkie super lekker uit eten! Om je alvast te inspireren, hier een top 5 van last minute vakanties in Marsa Alam:

Top 5 last minute vakanties

Opzoek naar een last minute vakantie in Marsa Alam? Bekijk hieronder dan de top 5 beste last minutes op dit moment:

Benieuwd naar meer last minute vakanties in Marsa Alam? Bekijk onze pagina en vergelijk alle aanbieders voor de beste prijs! 

Sunrise Anjum Resort in Marsa Alam bij de zwembaden met zicht op de zee

TIP: Sunrise Anjum Resort

Goedkope last minute vakantie naar Marsa Alam

Op zoek naar een voordelige last minute naar Marsa Alam? Een vakantie naar Egypte hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten! Het fijne aan Marsa Alam is dat je er het hele jaar door van de zon kunt genieten. Terwijl we hier in Nederland en België soms bibberen in de kou, is het daar tussen de 20 en 30 graden aan de Rode Zee. En laten we de temperatuur van het water niet vergeten! Zelfs midden in de winter is de zee een aangename 22 graden, en in de zomer kan die oplopen tot wel 29 graden.

Of je nou op zoek bent naar een super kindvriendelijk resort of een luxe all-inclusive ervaring, Marsa Alam heeft het allemaal. Denk bijvoorbeeld aan toffe hotels met waterparken en zwembaden, zoals het razend populaire Jaz Lamaya Resort of het kindvriendelijke Sea World Resort!

Denk je aan een familievakantie? Lees dan zeker de nuttige tips in dit artikel en bekijk de volledige top 10 kindvriendelijke resorts Hurghada!

Wat is er allemaal te zien en te doen in Marsa Alam?

Zo’n 300 kilometer onder het bekende Hurghada ligt het rustige Marsa Alam. Dit charmante Egyptische kustplaatsje aan de Rode Zee is een paradijs voor duikers en snorkelaars en dat het hele jaar door! Niet zo gek dus dat Marsa Alam steeds populairder begint te worden onder Westerse toeristen. Aan de westkant van de stad vind je een indrukwekkende bergketen die de stad scheidt van de Nijldelta, waar de schatten van het oude Egypte op je wachten. Vanaf Marsa Alam is het trouwens prima te doen om een dagje of meer de magische Nijldelta te verkennen… super gaaf!

Maar wat valt er nog meer allemaal te zien en te doen? Duiken en snorkelen in de kristalheldere Rode Zee is natuurlijk de nummer 1 activiteit, zet je duikbril op en bewonder de kleurrijke Nemo-visjes, sierlijke maanvissen en misschien zelfs een nieuwsgierig zeepaardje… alles is mogelijk! In Marsa Alam moet je ook niet raar opkijken als je ineens een zeekoe voorbij ziet zwemmen, verblijf je in Iberotel Costa Mares! ? Dan weet je bijna zeker dat je deze dieren zult zien, ze zwemmen daar namelijk voor de kust.

Voor wat actie kun je op een quad door de woestijn scheuren of een jeepsafari maken en kennismaken met de lokale bedoeïenen. Ook het Wadi El Gemal National Park is een aanrader, met zijn kamelen, gazellen en prachtige stranden. Liever een uitstapje? Vanuit Marsa Alam kun je makkelijk een dagje naar Cairo, Luxor of Aswan! Bekijk ook ons volledige artikel met de top 10 activiteiten & excursies in Marsa Alam!

Top 5 Marsa Alam hotels met huisrif

Droom je van een snorkel- en duikavontuur? Verblijf dan in één van de top 5 hotels in Marsa Alam met eigen huisrif:

Toch liever in het populaire Hurghada verblijven? Kies dan voor een Hurghada hotel met huisrif!

Marsa Alam hotel met huisrif

TIP: Albatros Palace Port Ghalib

Wat is de beste reistijd voor een last minute Marsa Alam vakantie?

Als je ineens op het idee komt om een last minute vakantie naar Marsa Alam te plannen, is het slim om even rekening te houden met de beste reistijd. Oktober en april zijn absoluut de fijnste maanden. Overdag is het heerlijk warm en ’s avonds koelt het lekker af – ideaal om bijvoorbeeld het bruisende Caïro te verkennen of een gave woestijntour te maken. Egypte is sowieso een zonovergoten bestemming met bijna geen regen. Van juni tot augustus is het er het warmst, terwijl januari de koelste maand is.

Regen? Dat gebeurt zelden en als het al regent, dan is dat meestal tussen december en maart. In de zomer kunnen de temperaturen oplopen tot wel 40°C, wat misschien even wennen is als je door de drukke straatjes en markten loopt, maar het is dan weer topweer om te snorkelen langs de prachtige kust van de Sinaï. Wanneer je je trip naar Egypte plant, zijn er een paar dingen waar je op moet letten. De beste reistijd hangt echt af van wat je van plan bent. Wil je weten wanneer je precies het beste naar Marsa Alam kunt gaan? Check dan ons uitgebreide artikel via de link!

Tips voor het (goedkoop) boeken van een last minute

  1. Flexibiliteit = Geld besparen: Het geheim van goedkoop reizen? Flexibel zijn! Houd je data lekker open en speur naar last minute deals. Soms kom je echt de meest verrassende aanbiedingen tegen als je bereid bent spontaan te vertrekken.
  2. Meld je aan voor nieuwsbrieven: Yes, nieuwsbrieven zijn niet alleen maar spam! Schrijf je in bij reiswebsites en luchtvaartmaatschappijen, zo ben jij als eerste op de hoogte van de beste last minute aanbiedingen naar Marsa Alam.
  3. Volg op socials: Social media is niet alleen voor schattige kattenvideo’s. Volg je favoriete reisbureaus en vliegmaatschappijen op Instagram, Facebook en zelfs Twitter voor exclusieve deals die alleen daar gedeeld worden.
  4. Check luchthavens in de buurt: Soms loont het om even verder te kijken. Misschien zijn er wel goedkopere vluchten vanaf een andere luchthaven bij jou in de buurt. Een klein ommetje kan groot verschil maken!
  5. Gebruik last minute apps: Er zijn apps speciaal voor het opsporen van last minute deals. Download er een paar en ga op zoek naar die ene droomvakantie voor een prikkie!
  6. Vergelijk en win: Ga als een echte dealjager op zoek naar de beste prijzen. Vergelijk verschillende reiswebsites en pak de beste deal voor jouw last minute trip naar Marsa Alam.
  7. Reis buiten het hoogseizoen: Ontwijk de drukte en kies voor het laagseizoen. Je bespaart niet alleen flink wat geld, maar je krijgt ook een veel relaxtere en authentiekere ervaring.
  8. Last minute hotels: Heb je je vlucht al gescoord? Kijk dan gelijk ook naar last minute hoteldeals. Soms kun je echt flink besparen op leuke accommodaties.
  9. Wees ready om te boeken: Last minute deals zijn vaak snel weg, dus wees er klaar voor om meteen te boeken zodra je die geweldige deal hebt gespot. Dit is jouw kans!

Misschien ook leuk om te lezen